Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dwie postacie o takim samym nicku

Strepsils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemson

na metinie tureckim dzieją się różne jaja - wystarczy zagadać po angielsku do gm po banie za fb, podać id, poczekać chwilę i konto odblokowane...

zachęcony tym opisem przez kumpla :F ściągnąłem metka tureckiego, zainstalowałem w nim se kamera i miałem zamiar popykać... zrobić buffke i takie tam szmery bajery...

zrobiłem woja o nicku Strepsils, zalogowałem się, odpaliłem drugiego clienta i chciałem założyć buffkę - przez rozkojarzenie dałem jej nick STREPSILS. chciałem się zalogować na to samo ch iii zonk... ekran ładowania, ten pociąg na pasku zapierdala jak jebnięty, a nic się nie dzieje

wylogowałem się i właśnie w tym momencie zorientowałem się że założyłem dwie postacie o niemal takim samym nicku o.0 ino różniące się wielkością... zrobiłem kilka testów... da się to samo zrobić z prawie każdym nickiem... jedynie co to nie można być na jednym ch w tym samym czasie

listy przyjaciół na obu takich postaciach są takie same... jak kumpel do mnie napisał na szepcie - widziałem to na obu postaciach!!

a teraz wyobraźmy sobie w jaki sposób można sobie w ten sposób dorobić... zrobić podróbkę nicku kogoś z tureckiej TOP... no nie wiem... nie wiem co myśleć dlatego piszę ten temat :D

nie sądziłem że taki bug może wystąpić na najgorszym polskim privie a co dopiero na globalu od GF

SS:

bhajpi.jpg

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Albo w nicku Strepsils wpisałeś StrepsiIs bo tak to wygląda z tą czcionką w metinach.

@A nawet jakby to baza powinna odrzucić takie coś hmm...

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

@ GameChEaTerS.

że niby jak na odwrót?

@ mem0l

bladego pojęcia nie mam, wątpię.

@Metin2Singapore

. zrobiłem kilka testów... da się to samo zrobić z prawie każdym nickiem... jedynie co to nie można być na jednym ch w tym samym czasie

listy przyjaciół na obu takich postaciach są takie same... jak kumpel do mnie napisał na szepcie - widziałem to na obu postaciach!!

poza tym na tej nowej czcionce nie ma problemów z rozróznieniem I od l(L) czy rn(RN) od m...

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

Opublikowano

A to sorki, mój błąd ;p.

Bardzo dziwne, może mają starą wersję nie kupują nowych czy jak to tam jest :D.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Ja ostatnio na PLu zalogowałem się dwa razy na to samo konto. :)

ps. nie, nie miałem lagów, mogłem normalnie wszystko robić na 2 metinach.

Opublikowano

@ Up gdyby tak było to już chyba koniec metka :D Podrabiasz 99 lvl i masz jego eq na 1 lvl hahaha :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ja miałem podobnie kiedyś, bo używałem nicku "Carlos", a akurat, że nick ten był zajęty to zamiast l użyłem dużego "i". Spotkałem gościa z identycznym nickiem, szkoda, że screena już nie mam :P

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

No ale jak dorobić.. Przecież lvl obok nicku widać, no chyba proste że jak topowy gracz ma nick "Franek" i ktoś założy Franek to widać, że ma 1 lvl.

Opublikowano

@up zawsze można jaja na pw robić xD

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

moze byc taki sam jeden napisacy duzymi drugi małymi np AAAAA i aaaaa to sa 2 rózne nicki

no tak, ale powinien mimo wszystko syskoczyć komunikat "Inna postać ma już taką nazwę" czy coś...

A ja mam pytanie z innej beczki rozni sie ten global czymś od np polskiego?

językiem, bugami, liczbą serwerów i eventami.

No ale jak dorobić.. Przecież lvl obok nicku widać, no chyba proste że jak topowy gracz ma nick "Franek" i ktoś założy Franek to widać, że ma 1 lvl.

a nie słyszałes nigdy na plu sytuacji gdy ktoś nabierał się na podszywki 1 lvl z L zamiast I czy coś? tu to może być mega ułatwione jak ktoś umie turecki

Ja miałem podobnie kiedyś, bo używałem nicku "Carlos", a akurat, że nick ten był zajęty to zamiast l użyłem dużego "i". Spotkałem gościa z identycznym nickiem, szkoda, że screena już nie mam :P

ale to są takie same znaki...

A zobacz czy postacie maja takie same eq.

niestety to zbyt piękne by mogło być prawdziwe :(

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

Opublikowano

Marek, zamiast L użyłem i dużego. Na starej czcionce w metku L i duże "i" wyglądały tak samo.

wiem i doskonale to rozumiem. ale w moim przypadku na metku tureckim jest nowa czcionka i identyczne znaki.

patrz:

9elohg.jpg

zauważyłem że to działa tylko wtedy jak w nicku jest litera I/i - z CarLosem już tak nie zrobię.

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

Opublikowano

Na PLu swego czasu był taki bug, że jak pisałeś do gościa np. XxTestxX i źle wpisałeś jego nick (np. xXTestXx) to wysyłałeś szept w jednym okienku a dostawałeś w drugim :D

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...